dilluns, 20 de gener del 2014

Com va el nostre Projecte?

I QUÈ EM DIEU DELS CAVALLERS?

 Després d'haver aprofundit en les nostres investigacions sobre 4 cavallers famosos: EL REI ARTUR, RODRIGO DÍAZ DE VIVAR "EL CID CAMPEADOR", SIR LANCELOT i IVANHOE, ens hem adonat que hi havia espases tan importants que teniem nom propi! Com les mascotes!
Hem vist aleshores molts tipus d'armes i armadures que portaven els cavallers...
Ens hem quedat BOCABADATS al veure el seu tamany!!!...



 Altra cosa que ens ha sorprés molt dels dracs, és que acumulen gran quantitat de tresors en pedres precioses, perquè les utilitzen per protegir-se!
COM? (vos preguntareu...)
Doncs pregunteu-ho als vostres fills, que de ben segur que vos ho saben dir... I FINS I TOT SABRAN DIR-VOS ALGUNES DE LES GEMMES QUE HEM MIRAT I ESTUDIAT!





 

Actualment estem fent un treball d'investigació sobre alguns dels cavallers famosos de la historia, que aviat posarem en comú, i donarà lloc als NOMS DELS EQUIPS.

A l'àrea de Plàstica, estem confeccionant un "Amulet per a protegir-nos de dracs malvats". L'hem fet amb pasta de farina i sal, utilitzant la forma de "l'ouroboro", amb una gema incrustada, la qual li hem de fer un encanteri contra dracs, per tal d'aconseguir la protección total...



ESTEM MOLT EMOCIONATS AMB EL PROJECTE!!!


ELS DRACS



Com sabeu, ja és un Projecte de Treball iniciat al primer trimestre. Donat que fins que no finalitze el treball no podrán endur-se el treball a casa, ací al nostre bloc anirem informant del seu desenvolupament.
Hem abordat ( i continuarem ), continguts com:
- parts del cos
- alimentació i hàbits saludables
- els sentits i els seus òrgans
- les cases per fora i les seues dependències interiors
- tipus d'habitatge
- éssers vius i inerts
- animals domèstics i salvatges
- animals i persones
- respecte i cura dels animals
...
I a mesura que anem desenvolupant-lo, anirem enganxant més continguts, SEMPRE CONNECTANT AMB ELS SEUS INTERESSOS.
Com ja sabeu, els Projectes de Treball són un procés d'aprenentatge compartit entre alumnes, famílies i mestra. És cosa de tots i tots hem de participar quan se'ns requerisca... Bé aportant material, bé explicant alguna cosa, bé fent alguna manualitat,...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada