diumenge, 12 de gener del 2014

ANY NOU... TOT NOU???

 
Xics, xiques, amics i amigues de la "Classe de les Estrelles":

Tot nou no, però sí algunes novetats...

 

La primera i principal novetat és que ESTRENEM BLOC!!!

La intenció primordial de l'estrena d'aquest bloc, és poder veure i viure de més a prop l'activitat de l'aula amb i per als vostres fills, i així poder apropar-vos més a l'escola i als vostres fills... si cap.
Està iniciat amb molta il·lusió i espere que vos agrade i que vos agrade seguir-lo.

 

La segona i no menys important és que, després d'observar i conèixer un poc millor als vostres fills, i cóm funcionem en la dinàmica de classe, hem establert CONJUNTAMENT unes normes bàsiques que s'hauran de complir.
 

 

Establirem per a tal compliment un sistema de "pagament" amb monedes ESTRELLA i monedes GALÀXIA. Aquest tipus de monedes, seran de fabricació pròpia de la classe. Tots tindran les mateixes, que guardaran en classe cadascú en el seu sobre-moneder, i que aniran "pagant multa" si se salta alguna de les normes. Passat un temps podran canviar les ESTRELLES i GALÀXIES, per un regaliu. De manera que... HAURAN D'ESFORÇAR-SE EN NO SALTAR-SE LES NORMES SI NO VOLEN QUEDAR-SE SENSE RECOMPENSA!!!!

La tercera i no menys important que la 1a ni que la 2a és que al començar el 2n trimestre, en les assignatures de llengües, hem iniciat en les sessions dedicades a lectura, els "TALLERS DE CONTES LLEGITS". 

Els títols que ens ocupen són: "LA BRUIXA MADUIXA" (en Llengua) i "LA GALLINA SERAFINA" (en Lengua)






La quarta i no menys important que la 1a, ni que la 2a, ni que la 3a és que arrenquem amb els TALLERS DE PARES I MARES. 

És important que recordeu, que aquestos tallers els portarem a terme per vàries raons: per a invitar-vos a que participeu activament amb la classe, per a donar-vos l'oportunitat a vosaltres i als vostres fills que sigueu "mestres per una hora", que coneguen que a la vida hi ha vàries aficions molt distintes entre elles... i per a que ho passem molt bé tots i aprenguem jugant!!!

I bé... de moment això és tot.
Espere que seguiu el bloc i que el gaudiu juntament amb els vostres fills!!!!



Salutacions:
Maisa


1 comentari:

  1. Caram Mestra. Enhorabona i felicitats per crear un bloc de la classe dels notres fills... i que siga tant dinàmic i xulo!!
    Ens agrada molt conèixer les coses que feu a classe i vore-vos tant guapos i guapes!

    Xavier.

    ResponElimina